PAVIGYM er en fremtredende leder i treningsgulvbransjen med en arv som strekker seg over 60 år tilbake. Selskapet er anerkjent globalt, og har opparbeidet seg sitt rykte som et industrikraftverk, og betjener de mest prestisjefylte treningssentrene i Skandinavia og fremtredende globale treningskjeder. De leverer kvalitetsgulv og gulvmoduler til treningsrom hjemme, på din bedrift, på treningssenter og der du ønsker å ha treningsutstyr. Med en bemerkelsesverdig tilstedeværelse i Norge, er PAVIGYM forpliktet til å levere banebrytende løsninger utviklet gjennom kontinuerlig forskning og utvikling. Deres dedikasjon til kvalitet er eksemplifisert ved overholdelse av europeiske forskrifter og en standhaftig forpliktelse til bærekrafts standarder.

De leverer det mest hygieniske treningsgulvet på markedet. Løsningene de tilbyr er med på å forbedre treningsopplevelsen til det fulle. PAVIGYM-gulv er ugjennomtrengelig ikke-porøs virgin gummi, antibakteriell og lett å holde rent. De har den beste kombinasjonen av ytelsesgulv, interaktiv teknologi, inspirerende design og den beste kvaliteten du kan finne på dagens marked.

PAVIGYM passer som hånd i hanske med de andre kvalitetsbrandene vi leverer i Norge. Se bildene for forskjellige løsninger. Ønsker du egne løsninger, vil du ha tegninger, forslag eller har du spørsmål om PAVIGYM gulv? Ta kontakt med en av våre selgere

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.