Har du EGYM på ditt senter og ønsker å oppdatere cardio avdelingen din slik at det snakker med det samme systemet? Vi har gode nyheter…

 

EGYM er kompatibel med Life Fitness cardio utstyr. Life Fitness vil snart kunne tilby en full EGYM-opplevelse, en «femstjerners integrasjon». Allerede i dag er det mulig å trene med Life Fitness cardio utstyr og synkronisere trening og resultater direkte til EGYM app. Det er også allerede mulig å vise treningsprogrammene til EGYM direkte på Life Fitness-skjermen.

Tre nivåer:
1* Basic – logger treningsdata og få opp dette i din EGYM-app. Brukeren logger inn, trener og synker data i appen.

3* Standard – samme som Basic og i tillegg får brukeren tilgang til treningsøkter via EGYMs system.

5* Premium / Smart Cardio – ved full integrasjon får brukeren tilgang til en full EGYM-opplevelse med hele EGYMs interface direkte på Life Fitness skjermene.

SE4

EGYM er kompatibel med:
SE4 – Skjermen er kompatibel med alle integrasjoner og kan dermed gi brukeren en full EGYM-opplevelse.

SE3 – Skjermen er kompatibel med Basic- og Standard-integrasjonen.

SL – Skjermen vil snart tilby muligheten for en grunnleggende integrasjon, brukeren kan logge inn, trene og deretter synkronisere dataene sine til EGYM-appen.

Skjermen må være utstyrt med RFID.

Kontakt oss i dag hvis du vil integrere Life Fitness-utstyret ditt med EGYM, eller hvis anlegget ditt har et EGYM-system og ønsker å oppdatere cardioutstyret ditt til det siste fra Life Fitness.

 

 

 

 

 

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.