Spicheren Treningssenter i Kristiansand har valgt ICG sykler til sin spinningsal! ICG Connect systemet og ICG appen gir glade mosjonister og prestasjonsorienterte spinning entusiaster nye treningsopplevelser i sykkelsalen.

 

41 spinningsykler av modell IC7 ble levert i mars 2022, og det neste som står for tur er kursing av sykkelinstruktørene på Spicheren av inspartum akademi.

Valget falt på ICG da dette virker som det mest komplette innenfor treningsopplevelser på sykkel i sal. Dette både med tanke på syklenes kvalitet, men også appen som kan brukes av medlemmer med de muligheter det gir, og systemet. Vi ser virkelig frem til å ta dette i bruk med de mulighetene dette gir for sykkelentusiastene i Sør.

Kristian Jøranson, daglig leder, Spicheren Treningsenter

  • ICG spinningsykkel Modell: IC7
  • ICG Connect system
  • ICG app
  • ICG Coach By Color kurs med inspartum akademi

ICG har i mer enn 25 års utviklet sykkel som konsept og helheten som treningssenter og sykkelinstruktøren har behov for – sykkel, system og app. Enten alt brukt sammen, eller hver for seg.

ICG® har etablert seg som verdens største selskap spesialisert på innovasjon, utvikling og design av spinningsykkel, produksjon og programmering av systemet ICG Connect og ICG app. En arv på over 25 år gir banebrytende og inspirerende konsepter, noe som muliggjør den mest effektive treningen og skaper en helt ny sykkelopplevelse for alle brukergrupper: treningssenter, sykkelinstruktør, medlemmer og alle spinning-entusiaster.

ICG har vunnet flere priser, blant annet  «BEST INDOOR CYCLING» kategorien flere år på rad noe som gjør ICG til et trygt og fremtidsrettet valg.

  • ICG sykkelsal - Spicheren

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.