Heavy-duty rack og rigger! Modulsystemet gjør det mulig å lage et unikt og utfordrende område for HIIT- og gruppetrening. Utstyret er stabilt og solid med en klar identitet og tøft design.

HD Athletic Racks

Allsidig og plassbesparende racksystem.

HD Athletic er designet på en smart måte for å kunne plasseres hvor som helst i lokalet – midt i gymmet eller inntil en vegg. Den kan bygges sammen med flere ulike konfigurasjoner for å tilpasses til ulike typer lokaler.

Hammer Strength finner du på ledende idrettsanlegg over hele verden.

Se video

HD Athletic Rigs

Bygg et riggsystem designet etter ditt treningssenters behov. Den kan bygges i uendelig mange konfigurasjoner for å passe ulike typer lokaler og treningsfasiliteter.

HD Athletic Riggs tilbyr smart lagring mellom rackene.

HD Athletic Perimeter

Hammer Strength HD Athletic Perimeter er et allsidig plasseffektivt treningssystem som er utformet for å plasseres langs en vegg ved siden av åpne treningsområder. Mulighet for å legge til integrert oppbevaring mellom rackene.

Perfekt for gruppetreningssoner da den kun bygger 83cm dybde.

Stabilt og solid utstyr med med tøft og rått design.

HD Athletic Bridge

Sving deg igjennom unike HD Athletic Bridge. En utfordrende sone for HIIT og gruppetrening. Et åpent treningsområde der medlemmer kan trene både i og utenfor riggen. Bildet viser HD Athletic Triple Bridge som også kan bygges som singel eller dobbel.

HD Athletic Bridge gir treningsmuligheter med egenvekttrening som f.eks ringer og TRX slyngetrening.

Kompletter riggen med Hammer Strength tilbehør for funksjonell og inspirerende trening.

Smart lagringsplass for stenger og vektskiver.

Se video

Se alle produkter i serien

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.