Britannia hotell er over 150 år og de gjenåpnet i 2019. Vi var så heldige å få bidra med vår Italienske kvalitetsinnredning Fit Interiors. Fit Interiors tilbyr helhetsløsninger for resepsjon, loungeområder, dame- og herregarderober, som bidrar til en viktig del av en totalopplevelse på et treningssenter, hotell eller spa.

  • Fit Interiors Britannia Hotell

Britannia Spa & Fitness
Eksklusivt innredet med italienske Fit Interiors

Fit Interiors resepsjon, garderobeskap i herre og damegarderoben med eksklusive detaljer. Plassbygde benker, hyller og skap.

De har eget inhouse design team og eksperter som bistår i utarbeidelsen av design, smarte løsninger, fargepalett og helhetsinntrykk sammen med kunde.

Fit Interiors deltar i Red Dot Award 2024. Med den lekre Futura Wood-linjen i kategorien Produktdesign. Denne er tegnet av arkitekt Franco Scaglia. Dette fremhever deres satsing på innovasjon og kvalitet. Sjekk ut Futura Wood garderobe her: https://www.fitinteriors.com/futura-wood/

Du bruker en utdatert nettleser. Ikke alle funksjoner fungerer i nettleseren din. oppgrader nettleseren for å forbedre opplevelsen og øke sikkerheten.