Nyheter

Få et innblikk i hva vi jobber med og hold deg oppdatert med det nyeste nye!

<Tilbake til nyheter

SATS

SATS øker treningskapasiteten med multiapparater med Life Fitness Multi Jungle (kabelmaskiner) og Hammer Strength SELECT (styrketreningsapparater) Life Fitness har MJ4, MJ5 og MJ8, som konfigureres etter ønske og behov. Tallene indikerer hvor mange som kan trene samtidig. Sett sammen to...

SATS øker treningskapasiteten med multiapparater med Life Fitness Multi Jungle (kabelmaskiner) og Hammer Strength SELECT (styrketreningsapparater)

Life Fitness har MJ4, MJ5 og MJ8, som konfigureres etter ønske og behov. Tallene indikerer hvor mange som kan trene samtidig. Sett sammen to MJ8, så får du styrketrening for 16 personer samtidig, som i bildet fra SATS Colosseum. Passer for individuell styrketrening og gruppetrening.

Hammer Strength Select serien, mer om serien her…xxxxxxxx

Multiapparater / multigym fra Life Fitness gir styrketreningsområder med mange treningsalternativer. Multigym trenger minimalt med plass, gir stor treningsvariasjon innen styrketrening. Multiapparater gir et bredt utvalg av treningsøvelser. Fargevalg på treningsutstyr fra Life Fitness og Hammer Strength.

SATS har økt fokus på å tilby trening i treningsapparater og investerer i Hammer Strength SELECT serien som er en robust styrketreningsserie med vektmagasin for enkel innstilling. Hammer Strength er kjent for riktige bevegelsesbaner i treningsøvelsene (biomekanikk) dette for å unngå treningsskader.

Hammer Strength Select består av 22 forskjellige styrketreningsapparater med vektmagasin. Amerikansk opphav med fokus på biomekanikk og industrielt design.

Les mer om MultiJungle/MJ apparater MJ4, MJ5 OG MJ8.

Les mer om Hammer Strength Select serien

Kontakt oss

SATS Group er Nordens ledende treningssenterkjede. SATS Group består av SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga og Balance. I gruppen inngår 250 sentre i Norge, Sverige, Finland og Danmark med 700.000 medlemmer og 10.000 ansatte, hvorav 2.000 er heltidsansatte.