Nyheter

Få et innblikk i hva vi jobber med og hold deg oppdatert med det nyeste nye!

<Tilbake til nyheter

Tvedestrand videregående skole – treningsrom

Tvedestrand kommune har treningsrom med treningsutstyr i verdensklasse for sine videregående elever, Ny Tvedestrand videregående skole og idrettspark. Heldige elever får trene på markedets beste cardio og styrketreningsapparater fra verdens største produsent Life Fitness & Hammer Strength, kvalitetsutstyr med lang...

Tvedestrand kommune har treningsrom med treningsutstyr i verdensklasse for sine videregående elever, Ny Tvedestrand videregående skole og idrettspark.

Heldige elever får trene på markedets beste cardio og styrketreningsapparater fra verdens største produsent Life Fitness & Hammer Strength, kvalitetsutstyr med lang levetid på utstyret og trygg trening for elevene.

Lykke til med en aktiv skolehverdag og trening for alle.

CTA: KONTAKT OSS