Nyheter

Få et innblikk i hva vi jobber med og hold deg oppdatert med det nyeste nye!

<Tilbake til nyheter

Trendy og oppgraderte garderober

Utviklingen rundt garderobe, resepsjon, cafe og lounge området har tatt fart. Praten med våre kunder om look & feel rundt design, materialvalg og belysning var knapt noe som eksisterte for noen få år tilbake. Idag er det en selvfølgelighet! Stadig...

Utviklingen rundt garderobe, resepsjon, cafe og lounge området har tatt fart. Praten med våre kunder om look & feel rundt design, materialvalg og belysning var knapt noe som eksisterte for noen få år tilbake. Idag er det en selvfølgelighet!

Stadig flere av våre samarbeidspartnere forstår fordelen av å ligge i framkant og tilby treningsomgivelser utover det vanlige. Idag er medlemmene så mye mer bevisste. Konkurransen mellom treningssentrene er stor, noe som gjør at det er viktig å ha det lille ekstra i forhold til en total kundeopplevelse. De fleste som trener vil ha motiverende og energi inspirerende treningsmiljø, for deretter å slappe av og puste ut i en garderobe som gjerne er noe mer enn hva du har hjemme på eget bad.  Hvem liker ikke hotell og spa-følelsen?

Vil du tilby medlemmene dine omgivelser der innredning, material, treningsutstyr og belysning smelter sammen til en god kundeopplevelse?

Kontakt oss så hjelper vi deg hele veien. Sammen med Fit Interiors sin designavdeling, spesialtilpasser og skreddersyr vi innredningen for å passe dine behov.

Telefon: 69 34 36 20

post.no@fitnessbrands.no